web analytics

Hier heen!

Posted by: Cobiin God-juweeltjes, JUWEELTJES
27
feb

HIERHEEN!

Jesaja 55
Vanmorgen las ik Jesaja 55 en ik verbaasde mij er over wat een hoop en prachtige beloftes er in dit hoofdstuk staan, en natuurlijk niet alleen in dit gedeelte van de Bijbel. Zeker de moeite waard om even te lezen.

Het begint al met een uitnodiging voor ieder van ons: “Hierheen! Hier is water, voor ieder die dorst heeft. Kom, ook al heb je gen geld. Koop hier je voedsel en eet.”
Mocht je vanmorgen wakker zijn geworden en niet weten wat je met deze dag aan moet, dan wijzen deze woorden uit Jesaja je direct al de juiste weg.
Je wordt geroepen, er wordt op je gewacht.
Het zal je aan niets ontbreken, je krijgt al het voedsel en water, dat je ├Ęcht nodig hebt….levend water, voedsel voor hart en ziel.

Dit alles wil God je schenken als je Hem zoekt. “Zoek de Heer terwijl Hij zich laat vinden. Roep Hem aan terwijl Hij nabij is.”
Hij is er gewoon, je hoeft eigenlijk alleen maar je ogen te openen en “Goedemorgen Heer”, te zeggen en Hij doet de rest.
Dan zullen stromen van levend water vanuit je binnenste omhoog vloeien en deze dag vullen met Gods Liefde. En dan kan het niet anders meer of die Liefde moet je wel doorgeven omdat je er van overstroomt.

Dit ligt allemaal voor je klaar, aan jou de keus om er gebruik van te maken.

Tags: , , ,

This entry was posted on woensdag, februari 27th, 2013 at 22:18 and is filed under God-juweeltjes, JUWEELTJES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed at this time.