web analytics

Ik houd je vast

Een regenboog tussen donkere wolken
met hier en daar wat flarden zon
’t is alsof God tot mij fluistert:

“Wees maar niet bang
Ik kom
al lijkt alles zo onzeker
weet je niet hoe het zal gaan
Ik ben bij je alle dagen
blijf in Liefde naast je staan.

Mijn kracht zul jij hierin ervaren
Mijn rust en vrede bovendien
Ik houd je vast
laat je nooit los
vertrouw op mij
je zult Mij zien!”

www.myplaceofpeace.com/ik-houd-je-vast

Tags: , ,

This entry was posted on vrijdag, februari 5th, 2016 at 07:01 and is filed under Bemoediging2, GEDICHTEN Cobi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

No comments yet

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment