web analytics

Als de tijd stil staat

Als Uw Liefde mij aanraakt
de tranen blijven stromen
als ik niets liever wil
dan heel dicht bij U komen…

dan wordt het stil
heel stil van binnen
en kan ik alleen nog maar
heel zachtjes zingen.

De wereld en Zijn zorgen
zijn allemaal verdwenen
het is alsof de zon
altijd heeft geschenen.

Vanuit die stilte in Zijn Licht
zie ik Zijn lieflijk aangezicht
Hij kijkt mij vol Liefde aan
de tijd is even stil blijven staan…

www.myplaceofpeace.com/als-de-tijd-stil-staat

Tags: ,

This entry was posted on maandag, oktober 29th, 2018 at 07:23 and is filed under Dicht bij God2, GEDICHTEN Cobi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

No comments yet

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment